Aktualno

Da, terapija z napravo Ulthera je povsem varna. Dovoljenje za uporabo naprave Ulthera za nekirurški lifting in obnavljanje tonusa kože pri ljudeh je bilo izdano na osnovi obsežnih varnostnih in kliničnih študij. V zadnjih letih je bilo na svetu narejenih več kot četrt milijona terapij z Ulthero. Energija ultrazvoka ni novost, saj se uporablja v medicini že več kot 50 let pri diagnostičnih preiskavah in terapiji.

Velika vrednost ULTHERAPY™  pomlajevanja je v njeni učinkovitosti na področju obraza, kjer je do prihoda Ulthere bilo možno narediti pri izbranih pacientih izboljšanje in pomladitev oblike obraza samo s kirurškim face-liftingom. Velika prednost  Ultherapy je v tem, da gre za neinvazivni postopek, brez uporabe skalpela in brez obdobja okrevanja.

Najbolj primerni kandidati so posamezniki, ki imajo začetno zmanjšanje tonusa in čvrstosti kože obraza, vratu in prsnega koša. Ravno tako so primerni tisti, ki se soočajo z znižanjem obrvi in nagubano koža na vekah, ki  sta prva znaka pojava« zrele« kože.